El món de la ràdio arriba a la Casa de Cultura amb 'Nits de ràdio dos punt zero'


  • Comparteix:

El grup d'actors farà del teatre un programa de ràdio en directe

El grup d'actors farà del teatre un programa de ràdio en directe

L'obra de teatre 'Nits de ràdio dos punt zero' arriba aquest divendres a la Casa de Cultura. El muntatge mostra un programa de ràdio que s'emet cada nit, però una trucada farà que tot canviï. El muntatge, que està produït per FlyHard Produccions, començarà a les deu de la nit i s'emmarca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

'Nits de ràdio dos punt zero' és l'última obra de la guionista i directora Cristina Clemente. Entre d'altres, Clemente ha escrit el guió de la pel·lícula 'Eva' i ara s'encarrega del guió de 'La Riera'. Ara presenta un muntatge sobre un programa rutinari de ràdio, 'El busco, però no el trobo', que s'emet a les dues de la matinada i que una trucada inesperada trastoca la seva rutina.

La peça teatral comptarà amb les interpretacions de Clara Cols, Pablo Lammers, Sergio Matamala, Alícia Puertes i Blanca Caminal. El preu de l'entrada és de cinc euros i es pot reservar a través del correu entradesxccp@santcugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.