Cris Juanico presenta el seu nou disc al Terra Dolça


  • Comparteix:

Cris Juanico en un concert

Cris Juanico en un concert

El cantautor menorquí i exlíder de Ja t'ho Diré, Cris Juanico, presenta el seu nou disc, 'Dues pedres', a l'espai Terra Dolça. L'acte serà aquest dissabte a dos quarts d'onze de la nit.

El disc 'Dues pedres' combina de manera minimalista la veu i la guitarra de Juanico amb el contrabaix de Joan Solà-Morales, excomponent d'Umpah-pah, i barreja cançons noves amb temes clàssics i coneguts pel públic. Durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM), el cantant menorquí ha descrit el format del concert.

Cris Juanico

És un espectacle íntim i minimalista.




De la seva banda, el responsable de l'espai, Guim Pros, ha explicat que l'arribada de Juanico al Terra Dolça s'emmarca en una gira que està fent per sales petites. Són declaracions a Cugat.cat.

Guim Pros

En Cris Juanico està fent una gira per espais més íntims i ja ha donat el vistiplau al Terra Dolça després d'una visita.






Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden comprar anticipadament al mateix restaurant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.