Jordi Prat porta el collage i els materials reutilitzats a Pou d'Art


  • Comparteix:

Algunes de les obres de Jordi Prat

Algunes de les obres de Jordi Prat

El pintor i escultor Jordi Prat s'estrena a Sant Cugat amb una exposició a la galeria Pou d'Art, que s'ha inaugurat aquest dissabte. A més, la mostra suposa el retorn de Prat a les galeries, després d'un parèntesi de 10 anys. L'exposició recull pintures amb tècnica de collage i materials reutilitzats i es pot veure a l'espai santcugatenc fins el tercer dimecres de març.

Aquesta és la primera exposició de l'artista després d'un parèntesi de 10 anys, a més de ser la primera a la nostra ciutat. Les tècniques utilitzades són diverses, des del collage sobre teles reciclades fins a escultures amb materials reutilitzats.

Jordi Prat ha explicat a Cugat.cat el perquè del reciclatge de materials a les seves obres.

Jordi Prat

El que sí m'agrada i utilitzo són teles que s'han fet servir abans. M'agrada que hagin tingut una vida anterior i així donar-li un altre sentit.




L'artista deixa les temàtiques i protagonistes de les obres a la improvisació, imatges que ell ha vist i que la seva ment transforma. Així ho ha expressat a Cugat.cat.

Jordi Prat

La imatge es construeix la majoria de vegades quan ho estic fent. La majoria de motius que es converteixen en el personatge del quadre apareixen en l'últim moment.



Escultures fetes amb lones de publicitat o galledes desfetes i collages pintats sobre teles de terra de teatre són algunes de les obres que es poden veure a Pou d'Art. La mostra de Jordi Prat estarà a l'espai artístic fins el tercer dimecres de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.