Familiars i amics omplen El Siglo en homenatge a Pilar Gefaell


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Naranjas de la China

Moment de l'actuació de Naranjas de la China

La sala El Siglo ha quedat petita per encabir el gairebé centenar de persones que han assistit al concert d'aquest diumenge que Naranjas de la China ha dedicat a Pilar Gefaell. Amb aquesta actuació, El Siglo tanca un cap de setmana dedicat a homenatjar la figura de la col·laboradora de Cugat.cat i actriu de doblatge, que ha comptat amb familiars i amics.

El grup Naranjas de la China, on el marit de la desapareguda Pilar Gefaell va actuar durant uns anys, ha dedicat el concert i en especial la primera cançó del repertori, 'Mujer feliz', a la dobladora i col·laboradora de Cugat.cat.

La membre de la formació Montse Martínez ha destacat que Gefaell ha deixat un buit a l'ànima de la gent.

Montse Martínez

A ella sempre li agradava molt cantar. Una persona sempre molt alegre, que deixarà un forat enorme a l'ànima de la gent. Sobretot no parem de riure que és el que ella voldria.



Amb aquest concert es tanca un cap de setmana en homenatge a Pilar Gefaell, clienta habitual d'El Siglo Mercantic. El secretari d'El Siglo i programador d'activitats, Marc Mercader, ha exposat la importància de Gefaell a Sant Cugat.

Marc Mercader

La Pilar Gefaell era una clienta molt bona i de seguida vam pensar de fer una menció. Hem vist un revolt bastant impressionant a Internet animant a la gent a venir.






Gairebé un centenar de persones s'han reunit per homenatjar Pilar Gefaell, un gest més de record a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.