140 nens opten a nou places per participar a 'Sonrisas y Lágrimas'


  • Comparteix:

El musical arribarà a finals de maig

El musical arribarà a finals de maig

140 nens participaran aquest dijous en el càsting del musical 'Sonrisas y Lágrimas', que arribarà al Teatre-Auditori el penúltim dijous de maig. L'organització de l'espectacle, que tindrà tres repartiments diferents, ofereix en total nou places, per a dues nenes i un nen en cada funció. Els seleccionats representaran tres dels personatges infantils de la història, els d'en Kurt, la Marta o la Gretl. De moment, Sant Cugat és l'única ciutat catalana inclosa en la gira del musical.

Els nens i nenes que es presenten a les proves s'hauran de preparar la cançó 'Do, re, mi' i també una lectura de text del personatge al qual opten. La selecció tindrà lloc aquest dijous a la tarda, des de les tres a les 10 de la nit en tandes de 10 candidats cada mitja hora.

La versió espanyola d'aquest musical és la més gran que s'ha fet fins ara d'un espectacle d'aquesta mena a l'Estat espanyol. L'escenari del Teatre-Auditori s'omplirà de 26 artistes, i a part tindrà una orquestra en directe amb 10 músics i 70 persones entre l'equip tècnic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.