Exhaurides en una hora les entrades per a l'actuació de Manolo García al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Manolo García

Manolo García

Les entrades per al concert de la setmana vinent de Manolo García s'han exhaurit en una hora. El cantant farà el primer concert de presentació del seu últim disc 'Los días intactos'. És la segona actuació de l'excantant de El Último de la Fila a Sant Cugat, després que presentés 'Saldremos a la lluvia' al 2008, amb les entrades també exhaurides.

Les entrades per a aquest concert, que s'han posat a la venda aquest dimecres a les deu del matí pels canals habituals de venda (telèfon, taquilla i internet), s'han exhaurit a les onze.

Manolo García, que està assajant aquests dies la gira que començarà al febrer a la nostra ciutat, oferirà la possibilitat d'assistir a l'assaig general el mateix dijous del concert. Aquest assaig serà tota una preestrena de la gira del seu nou àlbum 'Los días intactos', que ha estat tres setmanes consecutives el número 1 de la llista dels més venuts a l'Estat espanyol i ja és doble disc de platí.

Manolo García té prevista una extensa gira de presentació del disc que començarà el segon divendres de febrer i que el durà a ciutats com Roquetas de Mar, Múrcia, Talavera de la Reina i Mallorca, entre d'altres, de moment, amb més de la meitat de places exhaurides.

A Sant Cugat Manolo García ja va actuar el maig del 2008 on, a més de fer el concert, l'artista va exposar les seves pintures dins del cicle 'Camaleons'. En aquella ocasió també va exhaurir les entrades pocs minuts després d'haver-se posat a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.