Els contes de Patricia Highsmith protagonitzen el cap de setmana al Teatre la Unió


  • Comparteix:

L'obra es representa al Teatre la Unió

L'obra es representa al Teatre la Unió

La companyia Fila Zero presenta aquest divendres a dos quarts de deu de la nit 'Petits contes misògins', una obra basada en el llibre de mateix títol de Patricia Highsmith, dins la nova programació del Teatre la Unió. La peça es representa també aquest dissabte i diumenge, i de divendres a diumenge de la setmana vinent. Les entrades es poden reservar de forma anticipada per telèfon o a l'adreça electrònica info@teatrelaunio.cat.

Sota la direcció de Pere Royo i amb la interpretació, entre d'altres, de Montse Maranges i Tina Labrador, la companyia Fila Zero adapta un recull de relats satírics de l'autora nord-americana Patricia Highsmith, on capgira els tòpics femenins convencionals i revela la cara més obscura i autodestructiva de les dones. Ho ha explicat a Cugat.cat, el director del muntatge Pere Royo.

Pere Royo

Són contes que mostren la pitjor cara de la dona. Totes les dones que apareixen són dolentes i capaces de fer qualsevol cosa per aconseguir el seu benestar.




L'obra es representa aquest divendres i dissabte a dos quarts de deu de la nit, i també diumenge a dos quarts de set de la tarda. El cap de setmana vinent també comptarà amb tres sessions a les mateixes hores. Les entrades tenen un preu de 12 euros per al públic general i vuit euros per als socis, i es poden reservar anticipadament per telèfon o a l'adreça electrònica info@teatrelaunio.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.