El Teatre-Auditori estrena nou cartell després d'un 80% d'ocupació l'anterior semestre


Temes relacionats

Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Orozco i Dani Martín, al nou semestre del Teatre-Auditori (29/nov/11)

El Teatre-Auditori manté l'ocupació i la satisfacció del públic una temporada més ( 1/jun/11)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha assolit amb la seva darrera programació al voltant d'un 80% d'ocupació de mitjana en els seus espectacles. D'aquesta manera, l'equipament municipal manté la bona resposta del públic de les temporades anteriors i encara el nou semestre amb 28 espectacles que aglutinen grans noms, sense perdre l'accent santcugatenc.

L'últim semestre del Teatre-Auditori s'ha tancat al voltant d'un 80% d'ocupació. Durant la temporada anterior, han passat per l'equipament municipal més de 20.000 persones, segons dades a què ha tingut accés Cugat.cat. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, preveu que la tendència es mantingui i s'arribi al juny amb xifres similars a l'anterior temporada. Són declaracions a Cugat.cat.

Pep Tugues

Si aconseguim mantenir els números de la darrera programació tancarem la temporada com la passada.



Davant aquestes xifres, el Teatre-Auditori enceta la seva nova temporada de febrer a juny amb 28 espectacles que aglutinen diferents disciplines. L'equipament cultural serà l'escenari de dues estrenes a Catalunya, el musical 'Sonrisas y Lágrimas' i el nou espectacle de la Compañía Nacional de Danza.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la gran diversitat d'espectacles per a tots els públics que formen la nova programació.

Mercè Conesa

La proposta artística que fem mirem que sigui equilibrada i variada i que vagi canviant segons la demanda. Són espectacles molt diversos.



Per l'equipament municipal també passaran grans noms com Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Dani Martín, La Oreja de Van Gogh i la brasilera Adriana Calcanhotto. Els acompanyaran èxits teatrals dels escenaris com 'Qui té por de Virgínia Woolf?', 'Canigó' i '30-40, Livingstone', a més del Ballet de Víctor Ullate.

D'aquesta manera, el Teatre-Auditori es consolida com una parada d'èxit dins les gires. El director i actor de 'Hedda Glaber', David Selvas, ha subratllat l'espectacularitat de l'equipament.

David Selvas

És un gust poder venir al Teatre-Auditori. És un escenari més gran i crec que pot quedar molt bé.




El tret de sortida el donarà aquest dijous el cantant Manolo García, que oferirà un assaig obert al públic amb el qual ha exhaurit entrades.

Per a la família, el Teatre-Auditori ha programat quatre propostes com són 'La Ventafocs', 'Gúlliver, al país de Lil·liput', 'L'orquestra dels Animals' i el concert de Macedònia. D'altra banda, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) farà el seu habitual doblet amb una actuació amb versions de bandes sonores i el tradicional concert de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.