La Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular està en procés de redefinició


  • Comparteix:

Els diables són una de les entitats que formen part de la Coordinadora

Els diables són una de les entitats que formen part de la Coordinadora

La Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular de Sant Cugat es replanteja el seu ideari, després de dos anys d'existència, i obre el debat a totes les entitats que en formen part per decidir el camí a seguir d'ara en endavant. Així ho han assegurat els membres de l'associació durant el programa 'Tanquem Pinya' (91.5 FM) de Cugat.cat, on també han avançat que properament editaran un llibre informatiu que reculli les mostres de cultura popular de Sant Cugat i que es podrà trobar als diferents equipaments municipals.

Després de dos anys de vida, la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular de Sant Cugat ha obert el debat per redefinir el projecte inicial i decidir el full de ruta a seguir a partir d'ara. La intenció és millorar el projecte i aconseguir dibuixar un gran objectiu de totes les entitats que hi formen part. El membre de la Coordinadora, Bernat Picornell, ho explica al 'Tanquem Pinya' de Cugat.cat.

Bernat Picornell

La idea és fer un replentajemant de la Coordinadora. Què hem fet, com ho hem fet i què volem fer en un futur.


La Coordinadora neix per construir un projecte comú entre totes les entitats de la ciutat i, per això, els membres de la coordinadora que han participat al programa han assegurat que una de les voluntats és fer partíceps més a totes les colles i integrar-les dins de l'associació de manera activa per fer que 'se sentin part'. En aquest sentit, la Coordinadora vol esdevenir una eina que faciliti la participació entre les diferents entitats i que promogui les seves activitats.

D'altra banda, l'associació està treballant en projectes educatius, amb què realitza tallers a les escoles amb la idea de transmetre el concepte de cultura populars als més petits i coneguin les diferents entitats que existeixen a Sant Cugat. A més, tal com explica Picornell i el també membre de la Coordinadora Èric Ricart, s'ha redactat un llibre informatiu que l'Ajuntament té previst imprimir.

Bernat Picornell i Èric Ricart

A nivell de promoció, volem elaborar un llibret que recull totes les mostres de cultura popular. / Ja està a l'Ajuntament que ha d'acabar de tirar endavant el projecte.





D'altra banda, l'associació està elaborant un protocol per a les entitats de cultura popular santcugatenques, a través del qual es formalitzarà i s'ordenarà aquest espai popular i tradicional. Per exemple, es tindrà en compte com han d'anar vestits els diferents integrants de diverses les colles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.