El beisbol i els 'Muppets', protagonistes de les estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

Brad Pitt protagonitza 'Moneyball' / Font: cine3.com

Brad Pitt protagonitza 'Moneyball' / Font: cine3.com

La carrera de Billy Beane, interpretat per Brad Pitt, al capdavant d'un modest equip de beisbol és el tema central de 'Moneyball', pel·lícula nominada a sis categories en aquesta edició dels Oscar i estrena destacada de la setmana tant al Cinesa com al Yelmo. Els nens també tindran el seu espai amb 'Los Muppets', protagonitzada pels titelles de 'Barri Sèsam', als dos cinemes de la ciutat. La llista de novetats la completa la comèdia juvenil espanyola 'Promoción fantasma', que només s'estrena al Yelmo.

L'Oakland Athletics és un club de beisbol de la Major League americana que està a punt de perdre les seves estrelles i té un pressupost limitat. Billy Beane, interpretat per Brad Pitt, és el nou director general del club i tindrà la missió de fer-lo tornar al camí dels bons resultats. Aquest és l'argument de 'Moneyball', un film del director Bennett Miller que ha estat nominat en sis categories als Oscars d'enguany, incloent Millor Pel·lícula i Millor Actor. Es projecta tant al Yelmo com al Cinesa.

També als dos cinemes de la ciutat s'estrena 'Los Muppets', la nova pel·lícula de les titelles de 'Barri Sèsam'. Es tracta d'un musical que barreja titelles amb actors de carn i ossos com Jason Segel i Amy Adams, que hauran d'intentar recaptar deu milions de dòlars per evitar que el malvat Tex Richman enderroqui el teatre dels 'muppets'.

Finalment, 'Promoción fantasma' és una comèdia espanyola dirigida per Javier Luis Caldera, que narra la història d'uns alumnes morts als anys 80 i condemnats a vagar pel seu institut fins que aprovin les seves assignatures pendents. Només es projecta al Yelmo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.