Clownic interpreta els clàssics del cinema d'humor al Teatre-Auditori

Una escena de 'Ticket' / Font: Santcugat.cat

Cultura

Publicat el 11/mar/12 per Jon Sindreu

La companyia Clownic porta al Teatre-Auditori el seu nou espectacle 'Ticket' aquest diumenge a les set de la tarda. Es tracte d'un viatge per la història del cinema d'humor que repassa els esquetxos més populars de les pel·lícules de Charles Chaplin, els germans Marx i els Monty Python. L'entrada té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats.

Després de més de 14 anys interpretant els grans èxits del Tricicle, Clownic ha decidit finalment crear el seu propi espectacle, sempre sense allunyar-se dels seus orígens artístics i estètics. Tot i homenatjar els gags d'humoristes universals de la història del cinema, el director de la companyia, Marc Montserrat, ha assegurat durant una entrevista a Cugat.cat que els esquetxos de 'Ticket' no són una còpia d'aquells.

Marc Montserrat

Hem agafat les seqüències més còmiques i les hem fet en el nostre propi estil.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Montserrat, la voluntat del muntatge és fer riure l'espectador cada 10 segons. El repartiment l'encapçalen els actors Eduard Méndez, Xevi Casals i Gerard Domènech.

El muntatge es representa aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori i té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats. També inclou les modalitats habituals de descompte que ofereix l'entitat per als abonaments parcials, els grups o els majors de 65 anys, entre d'altres.