La millor música brasilera arriba a Sant Cugat amb Adriana Calcanhotto


Temes relacionats

Sant Cugat dedica el març a les dones amb la implicació de tota la ciutadania (28/feb/12)

Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Orozco i Dani Martín, al nou semestre del Teatre-Auditori (30/nov/11)

El Festival del Mil·leni porta Adriana Calcanhotto al Teatre-Auditori ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

Adriana Calcanhotto és cantant i guitarrista / Font: Last.fm

Adriana Calcanhotto és cantant i guitarrista / Font: Last.fm

La veu de la cantautora brasilera Adriana Calcanhotto omplirà el Teatre-Auditori aquest divendres a les deu de la nit, en el marc dels actes del Dia de la Dona i el 13è Banc Sabadell Festival del Mil·leni. Acompanyada per una banda de dos músics, la cantant, guitarrista i compositora presentarà el seu nou disc 'O Micróbio do Samba', un repertori que barreja estils com la samba, la bossa nova i el funk, entre d'altres.

Coneguda al Brasil per la seva singular manera de cantar, les referències al cinema i a la literatura omplen les composicions minimalistes d'Adriana Calcanhotto. En directe, barreja una gran varietat d'estils amb les arrels de la música popular brasilera, i versiona artistes tan diferents com Madonna i Manu Chao.

El concert té lloc aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori i té un preu de 38 euros per al públic general i 23 euros per als abonats. També inclou les modalitats habituals de descompte que ofereix l'entitat per als abonaments parcials, els grups o els majors de 65 anys, entre d'altres.

Amb el concert de presentació del darrer disc de Calcanhotto, l'equipament municipal passa a formar part dels escenaris del Banc Sabadell Festival del Mil·lenni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.