El concert de Sant Jordi de l'OSSC homenatja compositors catalans


Temes relacionats

El Concert de Sant Jordi d'enguany té segell català (11/abr/12)

'Música de pel·lícules' connecta amb el públic per la popularitat dels temes i la seva sonoritat (24/feb/12)

Josep Ferré dirigirà l'orquestra de la Universitat Autònoma de Nuevo León ( 3/jun/76)


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica actuarà per Sant Jordi

L'Orquestra Simfònica actuarà per Sant Jordi

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), dirigida per Josep Ferré, ret homenatge als compositors catalans aquest dilluns en el concert de Sant Jordi. El Teatre-Auditori és l'escenari d'aquest concert que vol reivindicar la música de grans compositors catalans que no s'interpreta gaire sovint malgrat la seva qualitat. L'actuació, inclosa en el programa d'activitats de Sant Jordi, té lloc a les nou de la nit i l'entrada té un preu de 24 euros.

Agustí Borgunyó, Joan Lamote de Grignon i Juli Garreta són alguns dels autors catalans que l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) homenatja aquesta diada de Sant Jordi. Sota la direcció de Josep Ferré, l'orquestra tindrà un record també per Agustí Cohí i Grau i Josep Carbonell, dos compositors vinculats a l'OSSC, que van morir el març passat. Tot plegat, un repertori dedicat íntegrament a la música catalana, que malgrat la seva qualitat, no acostuma a protagonitzar concerts.

Un dels plats forts de la nit serà la versió inèdita d''El Cant de la Senyera', composta per Salvador Brotons, que dirigirà el mateix compositor.

Amb aquest concert, l'OSSC continua amb la seva trajectòria d'innovació i recerca de nous repertoris que combinen sempre diferents estils musicals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.