Un Gúlliver de titella viatja fins al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Escena de l'obra / Font: Latlantidavic.cat

Escena de l'obra / Font: Latlantidavic.cat

'Gúlliver, al país de Lil·liput' és l'espectacle que el Centre de Titelles de Lleida porta aquest diumenge a les dotze del migdia al Teatre-Auditori. Basant-se en el popular personatge de Jonathan Swift, el titellaire Joan-Andreu Vallvé presenta una obra per als més menuts plena de música i sorpreses. L'entrada té un preu de set euros per al públic general, amb descomptes per a famílies i grups.

En el primer dels seus viatges, Gúlliver viatja fins el país de Lil·liput, on cau presoner dels seus diminuts habitants. Després de guanyar-se'n la confiança, però, aconsegueix esdevenir l'heroi nacional i signar la pau amb els seus veïns de Belfuscú. L'esperit de concòrdia i cooperació és el valor principal d'aquesta obra, que utilitza les titelles per representar tots els personatges de la novel·la de Swift.

El muntatge es representa aquest diumenge a les dotze del migdia al Teatre-Auditori i té un preu de set euros per al públic general, sis euros per als grups i cinc euros per als que disposin de l'abonament familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.