'Razas' de David Mamet, avui al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Toni Cantó: 'David Mamet és l'autor que parla més clar' (22/mar/12)

Toni Cantó: 'David Mamet és l'autor més políticament incorrecte' (29/feb/12)


  • Comparteix:

Toni Cantó, a l'esquerra, i Emilio Buale a 'Razas' / Font: Notikumi.com

Toni Cantó, a l'esquerra, i Emilio Buale a 'Razas' / Font: Notikumi.com

Una història de racisme a la feina és el tema principal de 'Razas', una obra del dramaturg nord-americà David Mamet protagonitzada per Emilio Buale i Toni Cantó i dirigida per Juan Carlos Rubio. La peça es representa aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori. L'entrada té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats.

Dos advocats reben la visita d'un ric executiu blanc que necessita defensa legal per haver estat acusat de violar una noia negra. Quan la jove ajudant del bufet, també negra, s'implica en el cas, comencen a aflorar les opinions racistes soterrades de cadascun dels protagonistes.

Un dels actors protagonistes Toni Cantó destaca la capacitat de David Mamet per tractar qüestions 'espinoses'. Són declaracions a Cugat.cat.

Toni Cantó

Mamet té la virtut de fugir del que és políticament incorrecte. Això ja és un valor avui dia. D'altra banda, és un home que escriu molt bé.




El muntatge es representa aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori i té un preu de 24 euros per al públic general i 14 euros per als abonats. També inclou les modalitats habituals de descompte que ofereix l'entitat per als abonaments parcials, els grups o els majors de 65 anys, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.