Comediants presenta el seu nou espectacle al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Escena de Persèfone / Font: Voltarivoltar.com

Escena de Persèfone / Font: Voltarivoltar.com

El nou espectacle de Comediants, 'Persèfone', arriba aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori. Es tracta d'un muntatge de varietats ple de poesia i humor, amb temes que giren al voltant de la mort i els tabús de la societat moderna. L'entrada té un preu de 28 euros per al públic general i 17 euros per als abonats.

Una jove i atractiva Persèfone, reina de l'Hades, és l'encarregada de guiar l'espectador per un reguitzell d'escenaris i situacions que l'enfronten als mites i les llegendes de la societat. A partir d'una escenografia basada en el cabaret, el director teatral Joan Font utilitza els diferents personatges i situacions per tractar sense embuts el tema de la mort. Ho ha explicat a Cugat.cat.

Joan Font

No és una història ordenada, sinó una visió de la mort des de diferents angles.








El muntatge es representa aquest divendres a les deu de la nit al Teatre-Auditori i té un preu de 28 euros per al públic general i 17 euros per als abonats. També inclou les modalitats habituals de descompte que ofereix l'entitat pels abonaments parcials, els grups o els majors de 65 anys, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.