La pintura-collage d'Antoni Vives Fierro torna a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'artista en un moment de la presentació

L'artista en un moment de la presentació

Els collages de l'artista Antoni Vives Fierro han tornat a la Sala Rusiñol aquest divendres. Més d'una trentena d'obres amb la tècnica d'oli i collage sobre tela omplen l'espai artístic amb la mostra 'Ciutats i personatges' fins a finals de mes.

Els nens i la innocència són una de les novetats en la pintura-collage de l'artista, que ja fa més de 20 anys que desenvolupa. Una figura de cara rodona que protagonitza bona part de les pintures d'aquesta mostra és un dels punts de gir en la trajectòria de l'artista. Antoni Vives Fierro, artista barceloní reconegut internacionalment, exposa al municipi 'Ciutats i personatges', més d'una trentena de pintures que representen figures i paisatges amb fragments de realitat en forma de retalls de diaris i revistes.

L'artista Antoni Vives Fierro ha explicat a Cugat.cat la seva tècnica.

Antoni Vives Fierro

Una vegada tinc el quadre plantejat busco documents que li vagin bé. Primer plantejo l'obra i després vaig afegint-li coses.


Les seves obres han visitat països com els Estats Units, Cuba, Suïssa i França entre d'altres, i cada dos anys en aquest espai artístic santcugatenc. Aquesta exposició es pot visitar fins el quart dimecres de febrer a la Sala Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.