'Zirocco' puja al Casal de Mira-sol l'humor de les diferents cares del món del clown


  • Comparteix:

Moment de l'actuació de Marcel Tomàs

Moment de l'actuació de Marcel Tomàs

El Casal de Mira-sol s'ha omplert amb la màgia de 'Zirocco' que ha fet riure a la cinquantena de santcugatencs que s'han apropat aquest diumenge a l'equipament municipal. L'espectacle l'ha protagonitzat el pallasso Marcel Tomàs, de la companyia gironina Cascai Teatre, que ha fet participar el públic amb aquesta proposta de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

L'espectacle s'ha compost d'un seguit de gags que el pallasso ha enllaçat amb l'ajuda dels objectes que li passaven per davant. Des que el protagonista es lleva fins que agafa el tren, la interacció del pallasso amb els objectes i amb el públic ha delectat els assistents que han omplert el teatre del Casal de Mira-sol de riures.

Amb un ritme trepidant, 'Zirocco' vol reivindicar l'origen del seu nom, el vent africà que provoca canvis d'humor i llampecs inesperats a la població, i que vol desafiar el públic de la mateixa manera.

El protagonista de l'espectacle, el membre de la companyia Cascai Teatre Marcel Tomàs, ha explicat a Cugat.cat l'essència de l'obra.

Marcel Tomàs

És delirant, és una al·lucinació que té el personatge. No pot agafar la son i li provoca un estat d'alteració, que és el que diu el Zirocco, un vent que altera el metabolisme.




Tot i estar dirigit a un públic juvenil, petits i grans han gaudit de l'humor més tradicional, però alhora més transgressor, tal i com el defineix el protagonista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.