El tenor Josep Carreras inaugurarà oficialment l'Auditorium que duu el seu nom


Temes relacionats

L'Auditorium Josep Carreras rep el grup Heura (16/gen/12)

Sant Cugat té un nou espai per celebrar espectacles, l'Auditorium Josep Carreras (30/mai/11)


  • Comparteix:

El tenor Josep Carreras inaugurarà l'Auditorium /  Font: ecodiario.eleconomista.es

El tenor Josep Carreras inaugurarà l'Auditorium / Font: ecodiario.eleconomista.es

El tenor Josep Carreras serà l'encarregat d'inaugurar, dijous de la setmana vinent, l'Auditorium Josep Carreras, vinculat a l'escola Àgora. L'auditori pretén ser, més enllà de la seu de les actuacions que organitzi l'escola, un centre de cultura de referència per a la resta de santcugatencs, amb una programació variada i dirigida a tots els públics. L'acte inaugural servirà també per fer pública la vinculació que existeix entre Àgora Sant Cugat i el Conservatori del Liceu.

Segons el responsable de gestió de l'equipament, Xavier Soranells, l'auditori ha rebut aquest nom com a mostra d'agraïment al tenor català, que és pare d'exalumnes de l'escola. A més, ha reconegut que, d'aquesta manera, s'aconseguirà una major projecció de les instal·lacions i de les activitats que s'hi desenvolupin.

Xavier Soranells

L'escola Àgora tenia ja una vinculació amb el gran tenor perquè és pare d'una exalumna del col·legi. Amb el seu nom li podem donar una projecció més internacional.


L'Auditorium, que està vinculat a l'escola Àgora, estarà destinat a les actuacions del centre educatiu i, a més, obert al públic general. Tal com destaca Soranells, la intenció és elaborar una programació destinada a tots els públics i fer difusió perquè l'auditori esdevingui un centre cultural i d'oci de referència per a la ciutat.

Xaver Soranells

Volem que sigui la mostra de tot el públic general de la ciutat i poder oferir una bona cartellera d'actes culturals.





La primera de les actuacions que s'hi duran a terme serà el segon dissabte de març, amb l'actuació de debut del Grup Heura, que portarà a l'Auditorium Josep Carreras l'essència de la música mediterrània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.