Consolidar el castells de vuit, objectiu dels nous caps de colla dels Gausacs


  • Comparteix:

Castenyer i Serra, d'esquerra a dreta / Font: Gausacs

Castenyer i Serra, d'esquerra a dreta / Font: Gausacs

Incorporar el 3 de 8 i la torre de 8 són els objectius que es marquen els nous caps de colla dels Castellers de Sant Cugat, Toni Serra i Toni Castanyer. Serra i Castanyer han engegat un seguit de reunions amb els diferents equips de la colla per conèixer l'opinió i sensibilitats de tots els membres dels Gausacs. Santi Casanova continuarà per quart any consecutiu com a president de l'entitat.

Toni Serra i Toni Castanyer substitueixen al capdavant de la colla Èric Bellmunt, que n'ha estat el cap els darrers quatre anys. Els nous caps de colla van ser elegits per l'assemblea de l'entitat celebrada a finals de gener.

Serra i Castanyer expliquen com encaren el nou període on la intenció és consolidar-se com a colla de vuit. Són declaracions al programa 'Tanquem pinya' de Cugat.cat (91.5FM).

Caps de colla

Continuarem tirant endavant el llegat que ens han deixat. Entrem amb ganes de continuar aprenent contínuament.




Els camises verdes han començat els assajos per preparar la primera actuació que serà el dia de Sant Medir i tindrà lloc a l'esplanada de l'ermita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.