'War horse', 'El invitado' i 'Lo mejor de Eva', estrenes de la setmana als cines locals


  • Comparteix:

Albert entrenat al cavall a una escena del film

Albert entrenat al cavall a una escena del film

La nova pel·lícula de Steven Spielberg, 'War horse', arriba als cinemes de la ciutat. El film narra l'amistat entre un cavall i un jove separats i la lluita per retrobar-se. També s'estrena 'El invitado', la història de dos agents de la CIA que tenen aspiracions diferents. Als Yelmo es projectarà el thriller 'Lo mejor de Eva' i el drama 'Declaración de guerra'.

La cinta 'War horse' està ambientada a l'Anglaterra rural de la Primera Guerra Mundial. Albert és l'entrenador de Joey, un cavall. Després de la separació forçada dels dos, el cavall no s'aturarà fins retrobar el seu entrenador.

'El invitado' és la nova pel·lícula de Denzel Washington y Ryan Reynolds. Washington interpreta un antic agent de la CIA que intenta escapar del seus perseguidors, mentre Reynolds aspira a convertir-se en el millor agent de la promoció. Uns mercenaris ataquen el pis franc on Washington ha estat retingut i Reynolds escapa amb ell. Els dos, intentaran descobrir qui vol matar-los.

El film 'Lo mejor de Eva' mostra la vida d'una advocada que ha renunciat a la seva vida social per centrar-se a la seva carrera. Quan està treballant en el seu cas més important coneix Rocco. L'amor entre els dos joves fa que Eva sigui capaç de traspassar els límits de la llei per ell.

La francesa 'Declaración de guerra' és la revisió del clàssic 'Romeu i Julieta' afegint la lluita de la parella protagonista per salvar el seu fill d'una greu malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.