Maria del Mar Bonet fusiona ritmes cubans amb melodies mediterrànies al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La cantant mallorquina amb Jorge Reyes en un instant del concert

La cantant mallorquina amb Jorge Reyes en un instant del concert

Maria del Mar Bonet ha sorprès el Teatre-Auditori amb el concert 'Illes de la mar'. Acompanyada pel sextet del contrabaixista cubà Jorge Reyes i l'Orquestra de Cambra de Vila-seca, la cantant mallorquina ha tenyit de ritmes cubans les cançons del seu darrer treball 'Bellver' i d'altres de la seva trajectòria. El públic ha lloat la combinació musical aconseguida. Reviu l'espectacle a Cugat tv

El de Sant Cugat ha estat un concert irrepetible que només s'ha pogut veure a l'Havana i a Vila-seca. Bonet ha mostrat al públic santcugatenc la seva connexió amb els músics cubans liderats pel contrabaixista Jorge Reyes, i la seva perfecta combinació amb l'Orquestra de Cambra de Vila-seca sota la batuta del músic cubà Enrique Pérez-Mesa, el director titular de l'Orquestra Simfònica Nacional de Cuba. Tot i que els tres concerts seran irrepetibles, la cantant mallorquina no ha descartat fer més projectes amb Jorge Reyes, tal com ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

Maria del Mar Bonet

Estic molt contenta. És algo molt especial. No descarto fer més projectes amb el Jorge Reyes.



Bonet ha plantejat el recital dividit en dues parts. Una primera amb un aire més cubà on han sonat cançons com 'Mai donis per finit', 'Camí florit' i 'Viure sense tu'. I una segona amb aires més mediterranis, on la cantant mallorquina s'ha fet acompanyar per l'orquestra i on han sonat temes com 'Merhabá' i 'La Balanguera'.

El públic ha lloat la conversa musical que han aconseguit transmetre els músics i la cantant dalt l'escenari.

Públic

Fantàstica la combinació. / M'ha encantat, ha superat totes les expectatives./ Els músics i la Maria del Mar, una meravella.







El concert s'ha emmarcat dins del Festival Barnasants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.