La guitarra flamenca de Javier Moreno Almeida posa so a les obres de la Canals Galeria d'Art


  • Comparteix:

Javier Moreno Almeida durant el concert

Javier Moreno Almeida durant el concert

El músic Javier Moreno Almeida i la seva guitarra flamenca han estat els encarregats aquest dissabte de posar música a les obres de la Canals Galeria d'Art. L'actuació s'ha emmarcat dins el cicle de concerts engegat per la galeria per convertir l'espai en un equipament cultural obert al públic. Set cançons de grans guitarres flamenques han centrat el repertori de Moreno, guanyador el 2010 del segon premi en el Concurs de Guitarra Josep Ferrer en categoria de guitarra flamenca.

Format al Conservatori del Liceu de Barcelona amb el grau professional de guitarra flamenca, Javier Moreno Almeida va obtenir el segon premi del Concurs de Guitarra Josep Ferrer el novembre del 2010 i ha fet nombrosos concerts a Catalunya i a l'estranger.

Cançons com 'Mercado Persa' de Moraito Chico, 'Soledad' de Tomasito i 'La Cartuja' de Gerardo Núñez han compartit l'espai amb l'exposició 'Arquitectures', de Ramón Herreros.

El guitarrista ha destacat la peculiarietat d'aquest espai per oferir un concert.

Javier Moreno

L'escenari és l'ideal. És gairebé música clàssica de cambra i un ambient així és ideal.


Aquest és el tercer concert del cicle amb què la galeria ofereix una forma diferent de cultura per complementar les seves activitats artístiques. El concert d'aquest dissabte ha obtingut una bona resposta del públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.