El tenor Daniel Alfonso ofereix a La Unió un concert íntim ple de força


Temes relacionats

Blue Velvet presenta el seu primer disc avui al Teatre La Unió (30/mar/12)

El Teatre la Unió acull el tenor santcugatenc Daniel Alfonso (10/feb/12)

Albert Solà i Esquerda 'bateguen' amb La Unió (14/des/11)


  • Comparteix:

El tenor santcugatenc Daniel Alfonso ha fet vibrar el públic del Teatre la Unió amb un concert ple de peces clàssiques. Prop d'una cinquantena de persones han acudit aquest diumenge al teatre santcugatenc, on han escoltat un concert amb una oferta molt variada, que ha comptat amb peces d'òpera de Puccini i amb sarsueles espanyoles tradicionals. El pianista escocès Graham Lister ha acompanyat Alfonso al piano.

Amb la platea del Teatre la Unió mig plena, el tenor ha ofert un concert íntim, però ple de força, on el públic l'ha aplaudit efusivament diverses vegades. Acompanyat del pianista Graham Lister, amb qui col·labora des de fa uns anys al Liceu, Alfonso ha ofert un concert molt variat, on ha interpretat peces de Puccini, però també sarsueles i temes del compositor català Enric Morera.

El tenor ha comentat a Cugat.cat el repertori del concert.

Daniel Alfonso

Hem intentat que fos un repertori que fes que el públic en gaudís. Faig cançons catalanes i àries d'òpera molt conegudes.




Alfonso també ha revelat que properament interpretarà un concert a La Unió amb peces d'Els Tres Tenors: Josep Carreras, Luciano Pavarotti i Plácido Domingo. L'artista també ha confessat que li agradaria interpretar alguna òpera al teatre santcugatenc.

El concert, que ha tingut dues parts, s'emmarca dins el programa 'Batega amb La Unió', que pretén potenciar l'ús de l'espai cultural. En aquest sentit, l'organització ha agraït al tenor la seva implicació en aquesta campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.