El concert d'Antònia Font a Sant Cugat, un dels plats forts del programa del Festival de Guitarra


Temes relacionats

El Teatre-Auditori estrena nou cartell després d'un 80% d'ocupació l'anterior semestre (31/gen/12)

Antònia Font enamora en un concert multitudinari a la plaça d'Octavià ( 2/jul/11)

Antònia Font encendrà 'Lamparetes' per Festa Major (22/jun/11)

Antònia Font posa dempeus el Teatre-Auditori (22/feb/08)

Antònia Font presentarà 'Coser i cantar' al Teatre-Auditori amb la Simfònica de Sant Cugat (29/nov/07)

Antònia Font sedueix Sant Cugat en el primer concert de la Festa Major (28/jun/06)


  • Comparteix:

Antònia Font estarà a Sant Cugat a l'abril

Antònia Font estarà a Sant Cugat a l'abril

The Project, organitzadora del 23è Festival de Guitarra de Barcelona, ja ha presentat el seu calendari de concerts, en què s'inclou l'actuació d'Antònia Font al Teatre-Auditori. Els mallorquins visitaran la ciutat el tercer divendres d'abril per presentar el seu nou disc, 'Lamparetes'. El concert, que serà a un quart d'onze de la nit, tindrà com a teloner el guitarrista Nacho Umbert. El Festival de Guitarra de Barcelona se celebrarà del 10 de març al 26 de maig en 10 auditoris de Barcelona i inclourà al seu cartell Els Amics de les Arts, Elliot Murphy i Hombres G, entre d'altres.

El festival inclou tant artistes reconeguts de l'escena musical catalana, entre els quals està Antònia Font que actuarà al Teatre-Auditori, com noves promeses. Hi haurà també grups 'indie' i grups consolidats de versions de formacions històriques dissoltes. La nova directora del Festival de Guitarra de Barcelona, Judit Llimós, ha destacat que ha volgut donar continuïtat a la línia estratègica que ha seguit fins ara el festival.

Judit Llimós

Seria una tonteria de part meva intentar donar voltes a un festival que té tants espectadors. Els eixos vertebradors han de continuar estables.


La peça estrella del festival per a Sant Cugat és Antònia Font, que visitarà l'equipament municipal el tercer divendres d'abril. No obstant això, el cicle de concerts ha programat una gira per 10 auditoris de la capital en què hi actuaran grups en projecció com La Iaia i Joan Colomo, d'altres tradicionals dels festivals de música catalans com Els Amics de les Arts i Antònia Font i també artistes més destacats com Elliot Murphy, The Waterboys i The Aristocrats.

A Sant Cugat, però, serà la formació mallorquina qui acostarà el Festival de Guitarra de Barcelona. El grup ja va visitar la ciutat el febrer del 2008, en un concert, promogut per Cugat.cat. En aquest concert, el grup de rock-pop va actuar conjuntament amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

A més, la banda mallorquina va actuar a Sant Cugat aquest estiu en el marc de la Festa Major. El grup va reunir a milers de seguidors, deixant petita la Plaça d'Octavià

El setè disc de la banda, 'Lamparetes', va ser publicat a l'abril del 2011 i durant moltes setmanes va estar situat en les llistes dels discos més venuts a tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.