Pou d'Art ofereix tres tallers per a joves i infants aquesta Setmana Santa


  • Comparteix:

Els tres tallers es fan a la seu del carrer de Balmes

Els tres tallers es fan a la seu del carrer de Balmes

Un taller d'expressió plàstica, un de la plàstica dels artistes i un altre de còmic són les propostes de Pou d'Art per a la Setmana Santa. Els tallers, per a infants de quatre a vuit anys el primer, de vuit a 14 el segon i de 10 a 16 anys el darrer, es faran del primer dilluns al primer dijous d'abril, de deu del matí a una del migdia, i tenen un preu de 90 euros.

El taller d'expressió plàstica, destinat a nens d'edats compreses entre els quatre i els vuit anys, consistirà en la pràctica del dibuix i la pintura amb diversos materials i tècniques. Al taller de plàstica dels artistes per a nens d'edats entre vuit i 14 anys, que ja s'ha organitzat altres anys, els nens estudien i realitzen la fitxa tècnica d'un artista, que pot ser local o de fora, i treballen segons la seva tècnica. També és un clàssic el taller de còmic, dirigit als nens de 10 fins a 16 anys.

La directora de Pou d'Art, Maria Fabre, ha explicat a Cugat.cat en què consisteixen els diferents tallers i els seus preus.

Maria Fabre

Ens notem la crisi, la gent també retalla en educació.


Pou d'Art ofereix un descompte del 10% per a les famílies nombroses que tinguin tots els nens apuntats als tallers i també per als nens que estan matriculats tot l'any.

Els nens que vulguin apuntar-se a les activitats ho podran fer anant directament al centre, amb una trucada telefònica a Pou d'Art o a través del web Poudart.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.