L'Escola de Música de Valldoreix programa dues activitats al març


  • Comparteix:

Imatge de la Sessió de Nit de l'any passat / Font: Escola de Música de Valldoreix

Imatge de la Sessió de Nit de l'any passat / Font: Escola de Música de Valldoreix

Els alumnes més avançats de l'Escola de Música de Valldoreix mostraran els seus coneixements aquest març amb un doble acte. El primer serà un concert titulat 'Tarda Musical' el tercer dijous de mes al Casal de Cultura. El segon, programat per al penúltim dijous del mes, serà la segona Sessió de Nit, un concert en què tothom pot cantar una cançó acompanyat de música en directe, a càrrec dels professors de l'Escola.

El concert dels alumnes serà el tercer dijous del mes al Casal de Cultura; i la Sessió de Nit està programada pel penúltim dijous del mes, a les nou del vespre, al Bar Restaurant Montt del territori.

Els interessats en participar poden inscriure's al portal web de l'Escola de Música de Valldoreix. En la Sessió de Nit de l'any passat els santcugatencs van cantar temes de Queen i The Beatles, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.