'Poesia Sant Cugat' arrenca avui amb modificacions a la programació per homenatjar Martí i Pol


  • Comparteix:

Poesia sant Cugat retrà homenatge a Martí i Pol.

Poesia sant Cugat retrà homenatge a Martí i Pol.

El tercer cicle 'Poesia Sant Cugat' arrenca avui amb modificacions en la programació, a causa de la sobtada mort del poeta Miquel Martí i Pol. L'Ajuntament ja ha anunciat la intenció de retre, durant el certàmen, un homenatge a la figura del poeta de Roda de Ter. Poesia Sant Cugat, que omplirà la ciutat de versos fins dissabte, s'inaugura aquesta tarda amb la presentació del llibre del darrer guanyador del Premi Gabriel Ferrater i un recital a càrrec de Gerard Quintana.

La programació de Poesia Sant Cugat patirà breus modificacions a causa de la mort, ahir, de Miquel Martí i Pol. El certàmen obre avui les seves portes al Museu amb la inuguració de dues exposicions i la presentació del llibre 'De dalt i de baix' de Yannick Garcia, Premi de Poesia a Sant Cugat 2003 a la memòria de Gabriel Ferrater.

La vetllada es completarà amb un recital de poemes del cantant Gerard Quintana, un taller de poesia per adults a la Biblioteca del Mil.lenari i una lectura de poemes al Mesón. Una programació atractiva que, a última hora, incorporarà un homenatge al desaparegut poeta de Roda de Ter. Ho ha confirmat l'alcalde, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Farem alguna cosa perquè la vàlua de Martí i Pol s'ho mereixia


L'alcalde ha afirmat que la desaparició de Martí i Pol és una gran pèrdua per Catalunya i per Sant Cugat. Recoder ha dit que, per sort, l'esperit de Miquel Martí i Pol romandrà viu més enllà de la seva mort:

Lluís Recoder

Encara que hagi marcat la seva obra perdurarà per sempre


El Tercer Cicle de Poesia a Sant Cugat s'inaugurarà a 2/4 de 8 al Museu, que acollirà la retransmissió en directe del programa 'Fum d'estampa' de Catalunya Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.