Amanida Folk presenta el seu nou disc 'Maruja'


  • Comparteix:

Caràtula del treball

Caràtula del treball

El conjunt de folk Amanida Folk, on toca el santcugatenc Oriol Castanyer, presenta aquesta nit al 25è Festival Tradicionàrius, al Centre Artesà Tradicionàrius, el seu nou treball 'Maruja'. El concert tindrà lloc a partir de les deu de la nit i el preu de l'entrada és de 10 euros.

El grup Amanida Folk, amb més de 10 anys de trajectòria, compta amb el santcugatenc Oriol Castanyer al violoncel, entre els seus set membres. La novetat d'aquest nou treball és la col·laboració de les germanes Laura i Mònica Guiteras a les veus i de Quico Pugès a les percussions vocals.

'Maruja', el segon llarga durada de la banda, ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a l'Espai Sonor Montoliu, durant els mesos de desembre i gener, amb el tècnic de so David Casamitjana.

La banda, a més d'aquesta nit, al CAT de Gràcia, a Barcelona, també presentaran aquest nou treball dissabte que ve al Folkestoltes, a la sala La Mirona de Salt, a Girona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.