Les relacions humanes i laborals es converteixen en comèdia amb 'Nits de ràdio dos punt zero'


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle a la Casa de Cultura

Moment de l'espectacle a la Casa de Cultura

La Casa de Cultura s'ha convertit aquest divendres en un estudi de ràdio per acollir el muntatge de la companyia Flyhard Produccions 'Nit de ràdio dos punt zero'. Es tracta de la darrera obra de la guionista i directora Cristina Clemente, que ha ofert una bona dosi d'humor i ironia als espectadors que han omplert l'equipament municipal. L'espectacle s'emmarca en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

'El busco, però no el trobo' és el nom del programa radiòfonic que serveix de fil conductor per aquesta comèdia, una obra de la guionista i directora Cristina Clemente que ha escrit, entre d'altres, el guió de la pel·lícula 'Eva' i que ara s'encarrega del guió de 'La Riera'. El programa s'emet cada dia a les dues de la matinada seguint una mateixa rutina, fins que una trucada inesperada trastoca la seva rutina. Amb aquest context, l'espectacle aborda altres qüestions més enllà de l'humor que l'emmarca. Ho ha explicat a Cugat.cat l'actor de l'obra Pablo Lammers.

Pablo Lammers

És una comèdia que toca altres temes com les relacions de parella, laborals, les enveges i els becaris.


A més de Lammers, el muntatge també ha comptat amb les interpretacions de Clara Cols, Sergio Matamala, Alícia Puertes i Blanca Caminal. Sant Cugat ha estat la tercera aturada de la gira de 'Nit de ràdio dos punt zero' que portarà el muntatge a altres poblacions catalanes. Després, la companyia portarà a Barcelona el seu nou projecte 'Brurundanga'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.