Nova xerrada sobre la figura de Miquel Batllori a l'Arxiu Naciional


  • Comparteix:

El cicle de conferències dedicat al Pare Miquel Batllori continua avui a l'Arxiu Nacional de Catalunya amb una anàlisi de la biografia d'aquest català universal. La Comissió Ciutadana Pare Miquel Batllori organitza aquesta iniciativa que té l'objectiu d'acostar els santcugatencs a la vida i obra del desaparegut humanista.

Després de l'èxit de la sessió inaugural, l'Arxiu Nacional de Catalunya reprèn aquestes xerrades que es faran durant aquest mes per a retre un homenatge ciutadà al Pare Miquel Batllori. La conferència d'avui anirà a càrrec de la historiadora i professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Cristina Gatell.

La iniciativa està organitzada per La Comissió Ciutadana Pare Miquel Batllori, integrada per l'Ajuntament, els Amics de la Unesco Valldoreix- Sant Cugat, l'Arxiu Nacional i el Centre Borja. Un dels seus membres, el pare Josep Mª Benítez, encarregat d'inaugurar el cicle, ha fet una valoració positiva de l'arrencada de les conferències:

Josep Mª Benítez

La iniciativa ha començat molt bé donat l'elevada assistència de públic


El Pare Benítez també ha fet referència a l'interès que desperta la figura de Miquel Batllori entre la població santcugatenca:

Josep Mª Benítez

La gent estava molt interessada en la vida i obra del pare Batllori


La xerrada, titulada 'El pare Miquel Batllori: la biografia d'un català universal', començarà a les 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.