'La invención de Hugo', principal estrena de la setmana


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

La nova pel·lícula del director nord-americà Martin Scorsese i favorita als Oscars, 'La invención de Hugo', arriba als dos cinemes de la ciutat. Als cinemes Yelmo es podrà veure, a més, 'Ghost Rider: Espíritu de venganza' en 3D i 'Mi semana con Marilyn', també nominada als premis nord-americans.

La nova pel·lícula d'Scorsese 'La invención de Hugo', basada en la novel·la infantil de Brian Selznick, mostra l'aventura d'un nen de 12 anys orfe, que viu una vida secreta entre els murs d'una estació de trens de París durant la dècada dels 30. L'Hugo es veurà embolicat en una misteriosa aventura quan intenti reparar un robot espatllat, fabricat per ell mateix. Un dia coneix a una noia, que té la clau que podria solucionar el secret del robot, i amb ella començarà la cerca per desvelar el misteri que li havia deixat el seu pare, perdut recentment. El film compta amb 11 nominacions als Oscar. Aquesta pel·lícula s'estrena als dos cinemes de la ciutat.

A Yelmo, a més, es podran veure dos films més nous. 'Ghost Rider: Espíritu de venganza' en 3D dirigida per Mark Neveldine i Brian Taylor, i interpretada per Nicolas Cage, segueix explicant la vida de Johnny Blaze. L'altra pel·lícula nova a les cartelleres del cinema del Centre Comercial Sant Cugat és 'Mi semana con Marilyn' de Simon Curtis amb la interpretació de Michelle Williams que interpreta l'actriu Marilyn Monroe. El film es basa en el llibre de memòries de Colin Clark, on es relaten els problemes que va tenir Laurence Olivier amb l'estrella de Hollywood durant el rodatge de la pel·lícula 'El príncipe y la corista'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.