Empar Moliner: 'Els fòrums d'Internet són una inspiració interessantíssima'


Temes relacionats

Empar Moliner reapareix amb una novel·la sobre la part obscura del món editorial (16/feb/12)


  • Comparteix:

L'escriptora Empar Moliner / Font: Columna Edicions

L'escriptora Empar Moliner / Font: Columna Edicions

Els fòrums d'Internet han estat una de les inspiracions i fonts de recerca principals de l'escriptora resident a Valldoreix Empar Moliner a l'hora d'idear la seva nova novel·la, 'La Col·laboradora', que ja es troba a les llibreries de la mà de l'editorial Columna. Així ho ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat, en què Moliner ha repassat l'argument del llibre, una història que s'endinsa en el costat més fosc del món editorial.

Segons l'escriptora, que ha reconegut basar gran part de la novel·la en la seva experiència personal, la recerca a través d'Internet li ha permès conèixer els elements que tenen en comú les experiències de la vida personal de moltes persones.

Empar Moliner

Als fòrums hi llegeixes milions d'històries de moltíssima gent que són gairebé iguals .








A 'La Col·laboradora', la ironia i el sentit de l'humor característics de l'estil de Moliner es barregen amb una narrativa que explora diversos registres i fils argumentals, per tractar sobre la degradació del món editorial de la mà d'una escriptora que es dedica a fer llibres de consum massiu. Més coneguda pels seus reculls de relats breus, aquesta és la segona novel·la de Moliner després de 'Feli, esthéticienne', que va guanyar el Premi Josep Pla el 2000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.