El representant d'artistes Armand Martín adverteix que les descàrregues il·legals perjudiquen el món de la música


Temes relacionats

Antònia Font, Maria del Mar Bonet, Orozco i Dani Martín, al nou semestre del Teatre-Auditori (30/nov/11)


  • Comparteix:

Armand Martín és representant de cantants com Bustamante

Armand Martín és representant de cantants com Bustamante

El representant musical i santcugatenc Armand Martín avisa que les descàrregues il·legals han posat en risc el món de la música, fet que obliga els músics a reinventar-se per evitar que desaparegui. Martín, que és el representant de cantants com David Bustamante, Antonio Orozco i King Àfrica, ha passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

El representant musical de l'empresa Jet Management Armand Martín ha recalcat que les descàrregues de cançons i discs per internet s'han de fer sempre dins la legalitat, tot i que costa que així sigui. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM).

Armand Martín

És una realitat que el consumidor de música ho fa a través d'Spotify o iTunes, però que tot es faci dintre de la legalitat.





Armand Martín gestiona la gira de concerts d'Antonio Orozco, que visitarà Sant Cugat el segon dissabte d'abril al Teatre-Auditori.

L'empresa Jet Management ofereix produccions de concerts i esdeveniments, gestió de cantants, programacions de gires i producció d'espectacles infantils.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.