Víctor Alexandre prepara una novel·la per a l'any vinent


Temes relacionats

Víctor Alexandre presenta 'Cor de Brau' a Benicàssim ( 8/jun/11)

Ja es pot trobar a les llibreries 'Cor de brau' de Víctor Alexandre (24/mar/11)


  • Comparteix:

Víctor Alexandre durant el programa 'Protagonistes'

Víctor Alexandre durant el programa 'Protagonistes'

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre treballa en la seva propera novel·la, que preveu presentar d'aquí a un any. Tot i que encara no ha volgut donar massa detalls, Alexandre ha subratllat que l'obra narrarà un segle de vida de diverses persones i tindrà un alt component local. Així ho ha assegurat al programa 'Protagonistes' de Cugat tv, on ha fet un repàs de la seva trajectòria com a periodista i escriptor. Mira l'entrevista a Cugat tv

Apassionat per l'escriptura, Víctor Alexandre va començar el seu camí en el món del periodisme amb l'objectiu últim de convertir-se en l'escriptor que ara és. El santcugatenc, que té una àmplia bibliografia sobre independentisme català, assegura que l'Estat català està molt a prop d'assolir-se. Segons ha assegurat en declaracions al programa 'Protagonistes' de Cugat tv, 'és qüestió d'algunes legislatures' que Catalunya esdevingui independent.

A banda d'assaig, Alexandre també ha escrit novel·la i narrativa, i obres de teatre. En aquests moments, l'escriptor està treballant en la que serà la seva propera novel·la, que preveu que vegi la llum en un any.

Víctor Alexandre

És un segle de vida d'unes persones imaginàries que van venir a viure a Sant Cugat. Expliques un segle d'història de Catalunya a través d'ells.


Aquest dijous, Alexandre ha estrenat al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) l'obra 'Trifulkes de la Katalana Tribu', destinada al públic infantil i que explica la història 'que s'ha amagat' de Catalunya. El muntatge estarà al TNC fins el tercer diumenge de març i, posteriorment, iniciarà una gira pel país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.