Neus Colet presenta 'Finestres' a la Canals Galeria d'Art

Una peça de la sèrie

Cultura

Publicat el 27/feb/12 per Laura Mont

La Canals Galeria d'Art inaugura aquest dimarts 'Finestres', una exposició d'escultures de la santcugatenca Neus Colet. L'artista juga amb l'espai, la posició i la percepció visual per crear una realitat diferent a través d'aquesta sèrie d'obres. La mostra es pot visitar a partir de dos quarts de vuit del vespre i fins el primer diumenge de maig.

'Finestres' és la nova proposta de Colet, una sèrie d'escultures que juguen amb aquest objecte quotidià i li donen significats al·lusius, irònics i insinuants. L'artista l'ha descrit així.

Neus Colet

Presento la sèrie 'Finestres, tot escultura'. Està basada en uns estudis sobre perspectives i geometria, molt relacionat amb l'arquitectura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La santcugatenca Neus Colet treballa amb l'escultura i el gravat establint una relació especial entre aquestes dues disciplines. L'artista, que va començar la seva obra el 1986, és cada vegada més apreciada pel públic i comença a formar part de destacades col·leccions d'art del país. Tot i això, ha destacat que exposar a Sant Cugat sempre és especial.

Neus Colet

Exposar a Sant Cugat és exposar a casa, és gairebé obligatori. M'agrada molt perquè em veu la gent que em segueix de sempre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La inauguració tindrà lloc aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre i comptarà amb la presència de l'artista.