L'últim film del director de 'Buried', als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell de 'Luces rojas' / Font: Blogdecine

Cartell de 'Luces rojas' / Font: Blogdecine

La nova pel·lícula del director català Rodrigo Cortés, 'Luces Rojas', arriba als dos cinemes de la ciutat. El film, protagonitzat per Robert De Niro i Cillian Murphy, mostra les investigacions contra diversos fenòmens paranormals. A més, als cinemes Yelmo es projectaran les cintes 'Chronicle', de ciència-ficció, i 'Indomable', amb Michael Fassbender i Bill Paxton.

'Luces rojas' és la lluita de dos investigadors per demostrar els fraus de les activitats paranormals. Però tot canvia quan Silver, el major psíquic de la història, torna als escenaris. La lluita de Simon, un dels investigadors, per desemmascarar-lo farà que s'exposi al poder del psíquic.

El film de ciència ficció 'Chronicle' mostra com uns estudiants d'institut fan un descobriment que els porta a desenvolupar poders màgics. Les seves vides canvien quan comencen a utilitzar els seus poders per a fer el mal.

L'acció arriba als Yelmo amb 'Indomable' que presenta una jove que es dedica a realitzar operacions secretes per a diferents governs. Mallory Kane fracasa a Dublín després de ser traïda i haurà d'intentar arribar als Estats Units per a salvar la seva família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.