El Cafè Auditori acollirà la presentació del llibre 'Estic trist, els meus pares se separen'


Temes relacionats

L'Institut de la Infància acosta les emocions dels infants a través dels seus dibuixos (16/des/11)


  • Comparteix:

El llibre està escrit per Laura Klamburg / Font: Ed Bellaterra

El llibre està escrit per Laura Klamburg / Font: Ed Bellaterra

Ajudar infants i pares a superar la separació de la parella. Aquest és l'objectiu del llibre 'Estic trist, els meus pares se separen', que es presenta al Cafè Auditori aquest divendres a les set de la tarda. El llibre, editat per Edicions Bellaterra, està escrit i il·lustrat per Laura Klamburg. La presentació anirà a càrrec de la directora de l'Institut de la Infància a la ciutat, Verónica Bronstein.

Acceptar i superar el divorci dels pares és una tasca difícil per als nens de qualsevol edat. La incredulitat, la culpa, la pèrdua i la tristesa, entre d'altres, són sentiments que afloren en el seu interior amb els quals els resulta difícil conviure i que, tanmateix, hauran d'enfrontar per acceptar la nova situació.

La directora de l'Institut de la Infància a la ciutat, Verónica Bronstein, ha destacat que és un llibre que parla de sentiments.

Verónica Bronstein

Parla de moltíssims sentiments. És un llibre que ensenya als pares quines paraules poden fer servir per parlar del tema.



Segons explica el llibre, donar als infants respostes adequades a totes les preguntes i oferir-los un ambient propici perquè puguin expressar les seves inquietuds són mitjans idonis perquè superin de manera saludable la ruptura de la relació dels seus pares i, fins i tot, sortir reforçats d'aquesta experiència traumàtica. Bronstein recomana el llibre als pares però també als fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.