Una xerrada presenta la nova 'Hedda Gabler' del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Genebat i Villegas actuen aquest divendres al Teatre-Auditori

Genebat i Villegas actuen aquest divendres al Teatre-Auditori

Els actors Cristina Genebat i Ernest Villegas han escalfat motors aquest dilluns al vespre al Cafè Auditori amb una xerrada al voltant de l'obra 'Hedda Gebler' d'Henrik Ibsen, que es representa divendres al Teatre-Auditori. En el marc de l'activitat 'Parlem de...', han destacat que porten a escena una revisió de l'obra original, ambientada a l'actualitat i que presenta una Hedda que intenta divertir-se.

Aquesta adaptació manté els personatges originals, tret de la criada, tot i que canvia algun component social respecte el paper de la dona que ara ja no és vigent.

Cristina Genebat, que fa el paper de Thea i rival de la protagonista, ha subratllat que el director David Selvas ha donat un gir al personatge principal que interpreta Laia Marull.

Cristina Genebat

Veureu una Hedda més divertida que mai. Ja no és un personatge avorrit que es passa l'obra afirmant que la vida és insuportable.





L'obra original d'Ibsen trasllada l'espectador a la capital noruega i es va estrenar per primera vegada el 1891 a Munic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.