El Museu commemora el Dia de la Dona amb una mostra sobre la creació artística femenina


Temes relacionats

ICV-EUiA reivindica el paper de la dona en la lluita pels drets socials en motiu del Dia de la Dona ( 6/mar/12)

Sant Cugat inicia els actes del Dia de la dona amb dues exposicions a l'Escola d'Art i Disseny ( 5/mar/12)


  • Comparteix:

La mostra es realitza dins el marc d'activitats del Dia Internacional de la Dona Treballadora

La mostra es realitza dins el marc d'activitats del Dia Internacional de la Dona Treballadora

El Museu de Sant Cugat inaugura aquest dijous l'exposició 'Obres de dones', un recull del treball de 17 artistes catalanes actuals que proposa una mirada transversal de l'univers artístic femení. L'exposició té lloc dins el marc d'activitats que la ciutat organitza en motiu del Dia Internacional de la Dona i es podrà veure fins el darrer diumenge d'abril. L'Associació de Dones de l'Art, amb seu a Sant Cugat, organitza aquesta mostra en col·laboració amb l'Ajuntament.

Maria Assumpció Raventós, Elvira Fustero, Rosario Gallifa o Teresa Gancedo, són alguns dels noms propis que conformen la mostra col·lectiva 'Obres de dones' que es podrà veure al Museu de Sant Cugat a partir d'aquest dijous, i fins el darrer diumenge d'abril.

L'exposició recull el treball de 17 artistes catalanes contemporànies que, a través de diferents disciplines i estils, presenten una mirada eclèctica sobre la creativitat artística femenina actual. Una reflexió que va acompanyada de la pròpia història de les artistes, que juga un paper molt important dins el seu univers de creació.

La mostra, organitzada per l'Associació de Dones de l'Art i l'Ajuntament, forma part de les activitats programades en el marc del Dia de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.