Els guanyadors del Music Crossroads 2012, Konkalazi, visitaran Sant Cugat a la primavera


  • Comparteix:

Konkalazi Band ha guanyat el festival celebrat a Moçambic / Font: Jmbanyoles.com

Konkalazi Band ha guanyat el festival celebrat a Moçambic / Font: Jmbanyoles.com

El grup malawià Konkalazi Band visitarà a la primavera la ciutat, després de guanyar el Festival Interregional Music Crossroads celebrat aquest febrer a Maputo, capital de Moçambic. És una banda que barreja música africana amb instruments actuals.

Els músics malawians han guanyat aquest concurs que compta amb la participació de formacions de Moçambic, Tanzània, Zàmbia i Zimbàbue.

El president de Petits Músics del Món, Martí Marín, que promou la formació i intercanvi de joves músics a Malawi, ha descrit l'estil musical de Konkalazi.

Martí Marín

Konkalazi, que vol dir els conqueridors, és una banda que utilitza instruments actuals i que barreja música ètnica amb música actual.




D'altra banda, i en el marc del programa de cooperació que desenvolupa Petits Músics del Món, una professora de cant de Malawi està actualment a la ciutat per conèixer com es treballa aquí l'educació musical, assistir a algunes classes i analitzar, des d'aquí, la tasca educacional que s'està portant a terme a Malawi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.