Més de 2.500 persones participen en alguna de les activitats de 'Poesia a Sant Cugat'


  • Comparteix:

Lluís Recoder, recitant Martí i Pol.

Lluís Recoder, recitant Martí i Pol.

Prop de 2.500 persones han gaudit durant tres dies de les diferents propostes incloses dins del certamen Poesia Sant Cugat. Alguns dels actes centrals, com la marató de poesia, enguany dedicada a Salvador Espriu i Miquel Martí i Pol, o el Festival de Poesia dels Països Catalans, han rebut una molt bona acollida per part del públic. Tant l'ajuntament com la Generalitat, organitzadors de la iniciativa, han manifestat la seva voluntat que aquest certamen acabi de convertir-se en un referent arreu dels Països Catalans.

Durant tres dies, la nostra ciutat s'ha convertit en la capital de la poesia catalana amb propostes tan diverses com els recitals a les diferents llibreries, la marató de poesia o espectacles al carrer. Un any més, aquestes propostes han tingut una bona resposta per part del públic, especialment la marató poètica o el setè Festival de Poesia Catalana a Sant Cugat.

Per a l'alcalde, Lluís Recoder, la tercera edició d'aquest certàmen ha estat un èxit ja que ha aconseguit apropar aquest gènere a tot tipus de públic.

Lluís Recoder

Hem aconseguit el que voliém que és treure la poesia dels cenacles més erudits.


Tant l'ajuntament com la Generalitat han manifestat la seva voluntat d'acabar de consolidar una proposta que, ja té un públic a la ciutat i arreu de Catalunya, i fer que es converteixi en el referent poètic arreu dels Països Catalans. Ho explica el director general de Promoció Cultural, Vicenç Llorca.

Vicenç Llorca

Cal valorar la qualitat de les propostes i també l'impacte que hi ha entre la gent. Ens agradaria consolidar aquest festival amb gent d'arreu dels Països Catalans.


Tant Llorca com Recoder s'han mostrat també molt satisfets de l'homenatge fet al poeta de Roda de Ter, Miquel Martí i Pol, a qui s'ha dedicat aquest certàmen. I és que la lectura dels seus poemes en la majoria dels actes organitzats ha estat un dels millors records per un poeta que ha fet arribar la força dels seus versos a gent de totes les edats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.