Marta Cailà prepara un llibre que mostra la personalitat de famosos a través de la grafologia


  • Comparteix:

La periodista santcugatenca Marta Cailà està a punt de treure un llibre d'entrevistes a partir dels estudis grafològics de diferents personatges com Andreu Buenafuente, Pilar Rahola i l'artista Nina. El llibre, que l'ha preparat amb el professor de matemàtiques i grafòleg professional Quim Valls, mostrarà l'essència d'aquests personatges més enllà de les seves vides professionals. La intenció de la periodista és que el llibre pugui sortir al mercat per Sant Jordi. Així ho ha explicat Marta Cailà al programa 'Protagonistes' de Cugat tv. Mira l'entrevista a Cugat tv

Fa 11 anys que Marta Cailà està al capdavant del programa 'Via lliure' de Rac1. Ara, però, es troba també immersa en l'elaboració d'un llibre que destapa la vessant més personal de diferents personatges coneguts que han acceptat sotmetre's a l'anàlisi grafològica del professor Quim Valls. Marta Cailà ha avançat a Cugat.cat quin ha estat el resultat.

Marta Cailà

Tots els personatges han vist reflectida la seva personalitat a través de les anàlisis de grafologia.





La idea va sorgir arran de la secció que el professor Quim Valls va fer la temporada passada dins del programa 'Via lliure'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.