La Film Simphony Orchestra fa parada al Teatre-Auditori per homenatjar John Williams


  • Comparteix:

Imatge del concert

Imatge del concert

La Film Simphony Orchestra, l'única de l'Estat espanyol especialitzada en bandes sonores, ha actuat aquest dissabte al Teatre-Auditori per homenatjar el compositor de conegudes pel·lícules John Williams. La formació, que va néixer el febrer passat, ha reunit unes 300 persones a l'equipament municipal amb aquesta particular proposta musical.

Uns 70 músics formen part d'aquesta orquestra, que amb pocs mesos de vida ha iniciat una gira per l'Estat espanyol que ha comptat amb parada a la nostra ciutat.

La primera proposta de l'orquestra és 'John Williams Tour 2012', un homenatge al compositor de bandes sonores de pel·lícules com 'La guerra de les galàxies', 'Parc Juràssic', 'Memòries d'una geisha' i 'ET, l'extraterrestre'. El director de la Film Simphony Orchestra, Constantino Martínez-Orts, ha explicat a Cugat.cat per què han triat aquest compositor per iniciar la seva activitat.

Constantino Martínez-Orts

John Williams va fer 80 anys al febrer i hem pensat que calia fer un homenatge. Per això hem agafat la seva producció musical, que és de gran qualitat i espectacular.



Martínez-Orts ha assegurat que la resposta dels espectadors davant aquesta proposta és molt bona. Segons el director, aquesta nova formació omple un forat que fins ara no ha omplert cap altra orquestra.

Constantino Martínez-Orts

Sorgeix per cobrir aquest forat que a l'Estat espanyol no existeix, una orquestra professional especialitzada en música de cinema, amb l'intenció d'oferir aquest tipus de concerts.








Sant Cugat i Girona han estat les dues úniques parades de l'orquestra a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.