Les Xandrines pugen a l'escenari els problemes quotidians en clau d'humor


Temes relacionats

Les Xandrines omplen tres sessions al teatre de Mira-sol amb l'adaptació de 'Ves quins parells'!' (28/mar/11)


  • Comparteix:

Grup teatral Les Xandrines

Grup teatral Les Xandrines

L'obra 'Dones 3.0. Gags sobre les dones d'avui en dia' de Les Xandrines es representarà aquest divendres a la tarda al Xalet Negre. El grup de mares de l'escola Pi d'en Xandri ha treballat en aquesta ocasió sota la direcció de Jordi Purtí. L'actuació, que serà a les sis de la tarda, s'emmarca dins de les activitats del Dia Internacional de la Dona.

A la nova versió de 'Dones 3.0', interpretada per les Xandrines, es parla dels anys que passen, de les sorpreses inesperades, les dificultats en les relacions de parella i l'exigència del dia a dia. A l'espectacle s'abordaran temes quotidians de la dona en clau d'humor a partirn de textos teatralitzats.

Abans de l'actuació, Les Xandrines projectaran un vídeo de Cesc Tomàs, realitzador del programa 'Cims' de TVE. Un cop acabat, es moderarà un petit debat entre els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.