El dimoni i el contraband centren les estrenes de cine locals


  • Comparteix:

Mark Wahlberg encapçala el repartiment

Mark Wahlberg encapçala el repartiment

'Contraband' i 'Devil Inside' encapçalen les estrenes d'aquest divendres als cinemes locals. El thriller 'Contraband', que s'estrena als dos cinemes, parla del món de la corrupció i la delinqüència a les grans ciutats. Als Yelmo es projectarà 'Devil Inside', una cinta de possessions demoníaques dirigida per Brent Bell.

El film 'Contraband' és la història d'un home que encarna Mark Whalberg que intenta abandonar el món del contraband. Però l'intent de salvar la seva família fa que hagi de tornar a entrar en joc i lluitar contra els pitjors contrabandistes de Nova Orleans. A la cinta també apareixen, Kate Beckinsale, Giovanni Ribisi i Diego Luna.

La pel·lícula 'Devil Inside' mostra la investigació d'una jove del triple assassinat que va cometre la seva mare. El cas porta a la noia a descobrir que una possessió demoníaca és la responsable dels crims. Amb l'ajuda d'experts en exorcismes, la protagonista intentarà salvar la seva mare.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.