Sant Cugat festeja el Dia Mundial de la Poesia amb actes per a tots els públics


Temes relacionats

Un emotiu homenatge a Vergés arrenca l'11è Festival de Poesia (16/oct/11)


  • Comparteix:

El Dia Mundial de la Poesi tindrà se celebrarà el penúltim dimecres de març

El Dia Mundial de la Poesi tindrà se celebrarà el penúltim dimecres de març

Una jam session de poesia, una taula rodona amb la poetessa Marta Pessarrodona i un parell de tallers dirigits als més menuts són algunes de les activitats que prepara l'Ajuntament per celebrar el Dia Mundial de la Poesia a la ciutat. Els actes, que tindran lloc dimecres i dijous de la setmana vinent, estan adreçats a tots els públics i es donaran cita a diferents equipaments de la ciutat.

'La poesia contribueix a la diversitat creativa que qüestiona de manera sempre renovada la manera en què fem servir les paraules i les coses, la nostra manera de percebre i interpretar' és el motiu pel qual la Unesco ha declarat el 21 de març com a Dia Mundial de la Poesia.

Les activitats de celebració a la ciutat comencen dimecres vinent per la tarda amb un taller de poesia adreçat a nens a partir de sis anys, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. A la mateixa hora, la Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona oferirà una sessió de l''Hora del conte' dedicada a la narració de 'Navegant per la Mediterrània'.

El Teatre-Auditori també se suma a les celebracions del Dia Mundial de la Poesia, unint dos conceptes com són la música i la poesia. La cita tindrà lloc al Cafè Auditori amb una trobada de poetes que faran una posada en comú dels seus versos, en una mena de jam session de poesia.

A la xerrada 'Poesia en tems de glocalització', Marta Pessarrodona parlarà sobre l'estat de la poesia en el món actual amb els autors Anna Maria Moix, Andreu Gomila i Àngels Gregori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.