L'obra 'Dones 3.0' de Les Xandrines tindrà gran format amb Jordi Purtí


Temes relacionats

Les Xandrines pugen a l'escenari els problemes quotidians en clau d'humor (16/mar/12)


  • Comparteix:

Les Xandrines en la seva actuació al Xalet Negre / Font: Localpress

Les Xandrines en la seva actuació al Xalet Negre / Font: Localpress

'Dones 3.0', el muntatge de la companyia Les Xandrines, es convertirà en una obra de gran format de la mà del director Jordi Purtí. El grup teatral ha representat aquest muntatge aquest divendres davant més de 80 persones al Xalet Negre, en el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona. 'Dones 3.0' explica en clau d'humor les dificultats quotidianes que ha d'encarar una dona per sobreviure el dia a dia.

'Dones 3.0' és un muntatge que parla de coses de dones, dels anys que passen, de les sorpreses inesperades, de les dificultats amb la parella i de l'exigència que marca el dia a dia de la dona per poder arribar a tot arreu. El públic, que ha deixat petita la sala del Xalet Negre, ha rigut amb el to irònic amb què s'han expressat les actrius.

Aquesta ha estat la primera vegada que el director Jordi Purtí ha dirigit les actrius. La membre de Les Xandrines Maria Bancells ha explicat, però, que en un futur volen portar aquest muntatge a alguna sala important de la ciutat.

Maria Bancells

Això és un esquetx. La idea és fer una obra més gran, sobre coses de dones i en clau d'humor, dirigida pel Jordi Purtí.




L'acte s'ha emmarcat dins dels actes de celebració del Dia Internacional de la Dona. Per aquest motiu a l'inici del muntatge s'ha projectat un vídeo on diferents dones de Sant Cugat han donat la seva visió sobre quin és l'estat d'igualtat que viuen elles entre homes i dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.