'Grada Jove' s'ha presentat al públic amb una bona reposta dels santcugatencs


Temes relacionats

La Penya Blaugrana crea la comissió 'Grada Jove' per obrir l'espai a altres disciplines (13/mar/12)


  • Comparteix:

Moment de la vetllada durant el primer concert de 'Grada Jove'

Moment de la vetllada durant el primer concert de 'Grada Jove'

El projecte 'Grada Jove' s'ha presentat aquest divendres amb la primera proposta a càrrec de Ricki Undersounds i Dj Rambla, que han fet un recorregut per la història dels sons en vinil. Més de 50 persones s'han aplegat en aquesta nova iniciativa que abastarà altres disciplines com la pintura, el cinema i la gastronomia.

'Grada Jove' ha començat la seva volada aquest divendres amb un concert de Ricki Undersounds i Dj Rambla. El projecte, encetat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat, compta amb una vessant musical molt marcada per actuacions cada divendres, però a més, el projecte que està dirigit a tots els joves, compta amb propostes gastronòmiques, artístiques i cinematogràfiques que s'aniran concretant.

Els concerts començaran a les sis de la tarda i s'allargaran fins gairebé la mitjanit. Ricki Undersounds, nom artístic de Ricard Valls, ha animat els santcugatencs de gaudir d'aquest nou espai.

Ricard Valls

Cada divendres tindran música i un espai on poder expressar-se. Que es vagin informant per Twitter i Facebook. Cada jam session serà temàtica.




Com a propostes gastronòmiques s'estan organitzant diverses activitats entre les quals hi haurà una botifarrada. De la banda artística destaca una activitat estrella: per Sant Jordi es pintarà un grafit mural a la paret de la terrassa de la seu de la Penya Blaugrana. A més, a l'abril s'encetarà un cine-fòrum que s'allargarà fins l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.