'Els follets treballadors' ensenyen als més petits que treballar també és divertit


  • Comparteix:

El Quimet i la Maria

El Quimet i la Maria

'Els follets treballadors' de la Companyia Teatre en Miniatura ha encisat els més petits aquest cap de setmana a Can Ninot. Aquests petits éssers han ajudat el Quimet el sabater i la seva dona, la Maria, a tenir totes les sabates llestes per a la Festa Major del poble i han ensenyat als nens i nenes la importància del treball i l'esforç. A més, l'espectacle ha conscienciat el públic de la importància del reciclatge, i de fixar-s'hi abans de llençar les coses.

Una vintena de persones han omplert Can Ninot aquest dissabte per gaudir de les aventures d'en Quimet, la Maria i els seus petits amics. El responsable de Can Ninot, Christian Treceño, ha explicat per què ha volgut acollir aquesta obra.

Christian Treceño

Hem escollit aquesta obra perquè té molta qualitat, a mi personalment m'agrada molt, està basada en un conte dels germans Grimm.







Can Ninot ha ofert aquest diumenge una segona sessió de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.